masa

Monday, March 16, 2009


Lawak #1:

WAYAR!

(2 Comments)

Musang dan Daun Bawang?emmmm.....

Musang=patut bersyukur kerana boleh menjadi seekor haiwan yng pandai menghantar lawak disebabkan oleh Science(kira Science yg latih dia)

Daun Bawang=patut bersyukur sebab sel-sel bawang dia dikaji oleh Sciencedan dibuat experiment dan menyebabkan daun bawang tersebut boleh menghantar lawak

wakekekekerekfekerekfj=daripada orang yg gila jadi waras disebabkan Science yang tolong sambung WAYAR dalam kepala otak dia dengan wayar cerek rumah Science yang dah hancusss tu.

Velove=perempuan atau lelaki?wallahhualam tapi perangai dia sama ngan musang ngan daun bawang

Science=Satu matapelajaran teras yng wajib diambil x kira lah Daun bawang ke musang ke semuanye wajib

Jadi kesimpulanya aku tarik balik kata-kata yng tlh aku lafazkan dengan menaip dalam tajuk Kisah X Benar.


Lawak #2:

private

(13 Comments)
pada suatu hari velove nampak awek dia curang ngan sorang mamat.akibat terlalu geram velove tidak dpt mengancam sapakah mamat tu.dia pun apa lag pi bunuh si mamat tula.lps bnh dia pun menangs mglhkan pompuan sbb org yg diaa bnh adalah abgnya:ela2.lepas tu myaries plk menangis sbb awek velove is babycute.fakta ini telah membuatkan zanish,musang dan lain2 gelak sampai teputus urat kentut...
Lawak #3:

Tragis

(3 Comments)
Seorang wartawan lelaki telah di tugaskan membuat liputan dan siasatan mengenai aktiviti kelab gay di Bukit Bintang, Malaysia. Dia di kehendaki menyamar sebagai gay. Wartawan itu dengan senang hati menggayakan pakaian dan cara seorang gay. Setelah seminggu mempelajari tingkahlaku dan gaya seorang gay, akhirnya pada malam minggu itu wartawan itu masuk ke kelab gay tersebut. Wartawan itu dipasang dengan microphone n camera bersaiz kecil bagi merakam segala aksi dan aktiviti di kelab gay tersebut. Setelah masuk wartawan itu terus menuju ke bar utama dan memesan segelas bir. Dia hanya duduk sambil memerhatikan gelagat-gelagat gay di kelab tersebut. Ada yang menari dan ada yang duduk sambil berpeluk-pelukan sesama lelaki. Wartawan itu merasa geli geleman melihat tingkahlaku mereka. “Hai…sorang ke bro”, tiba-tiba wartawan itu di sapa. “A’ah, saya tunggu kawan saya. Tak sampai-sampai lagi ni”, kata wartawan itu separuh menjerit kerana kebingitan muzik di kelab itu. Tiba-tiba wartawan itu berasa sakit perut. Rasa seperti ingin kentut sahaja. “Muzik tengah kuat ni bolehlah aku kentut ni”, bisik hati wartawan itu. Wartawan itu pun melepaskan kentutnya. Satu demi satu. Berturut-turutan. Tiba-tiba muzik rancak itu berhenti kerana DJ nya ingin menukar ke lagu perlahan. Sementara proses pertukaran lagu itu kentut wartawan itu telah di dengari oleh gay-gay yg berhampiran dengan wartawan itu. “Eh eh… ada dara lagi la kat sini”, ujar salah seorang gay di situ sambil memandang wartawan itu. “A’ah lah… kat depan kita ada dara”, ujar yang lain pula. Semua gay di situ telah pergi mendapatkan wartawan itu. Semua wajah mereka menunjukkan keghairahan nafsu yang ketara. “Saya bukan dara lagi la”, ujar wartawan itu. “Kalau dah tak dara kenapa kentut. Kuat lak tu. Sempit tuu…”, ujar salah seorang gay itu. Tergamam wartawan itu. Akhirnya dirinya di noda secara bergilir-gilir oleh pengunjung kelab gay itu. Menangis teresak-esak wartawan itu. Akhirnya nikmat kentut sudah tidak akan dapat dirasai lagi sepanjang hidupnya. Moral kepada lelaki :- Jangan kentut dihadapan GAY. AWAS!!. Teknik terbaru mengesan dara lelaki tau!!!! yg gemar kentut kuat dan sempit itu tandanya anda masih suci …x pernah kena liwat (sodomi). BETUL ker bangggg!!!

Lawak #4:

MERAH SAGA

(3 Comments)

Saat langit berwarna merah saga,

Dan kerikil perkasa brlarian,

Meluncur laksana puluhan peluru,

Terbang brsama teriakn takbir.

Semua mnjadi saksi,

Atas langkah keberanianmu,

Kita juga mnjadi saksi,

Atas keteguhanmu.

Ketika YAHUDI- YAHUDI membantaimu,

Merah berkesimbah di tanah airmu,

Mewangi harum genangan darahmu,

Mmbebaskn bumi jihad Palestina.

Perjuangn telh kau bayar dgn jiwa,

Syahid dlm CINTANYA.

No comments:

Post a Comment